Over Karin

Over Karin

‘Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan.’

Deze uitspraak van Pippi Langkous is mijn lijfspreuk die ik graag hanteer binnen mijn coaching praktijk DJEZ. Pippi met haar sproeten en rode vlechten deed gewoon haar eigen zin. Haar eigen kracht was haar tweede natuur. Als ondernemer ligt dat niet altijd zo eenvoudig. Ik help ondernemers die een volgende stap willen maken, persoonlijk of zakelijk, maar die willen dat iemand even over hun schouder meekijkt.

Ik heb de afgelopen 19 jaar twee horecabedrijven opgezet en tot bloei gebracht. In al die jaren heb ik ontzettend veel geleerd. Die lessen zet ik graag in om jou en jouw bedrijf ook een stap verder te helpen. Als coach ben ik nieuwsgierig naar de mensen en bedrijven met wie ik werk. Ik houd ervan te werken vanuit een sterke persoonlijke band. Daardoor kan ik snel de kern van de zaak raken.

DJEZ-kompas

In mijn werk als ondernemerscoach maak ik gebruik van het DJEZ-kompas. We kijken samen naar waar je nu staat. Wat jou of je onderneming onderscheidend maakt. Waar je ruimte en groei ziet en welke realistische doelen je daaraan kunt verbinden. Via deze route koersen we af op het einddoel: ontwikkeling van een lange termijnvisie. Je zult de ruimte, groei en verandering ervaren die je voor je ziet.

Voel jij onrust over de toekomst van je bedrijf? Heb je het gevoel onnodig stil te staan? Wil je meer grip op de zaak of juist de controle meer durven loslaten? Ik zorg eerlijk en met de nodige luchtigheid voor een frisse blik en ruimte in je hoofd. Ik zorg ervoor dat jij weer scherp krijgt wat nu eigenlijk jouw eigen zin is.

Met mijn coaching richt ik me vooral op creatief ondernemerschap, ondernemingsgroei, persoonlijke ontwikkeling, bedrijfsstrategie en horecaconcepten.

Karin van Duinen
Djez kompas