Sparren

Wat brengt sparren met DJEZ jou?

Ben je een ervaren ondernemer? Al jaren lekker op weg zonder een vuiltje aan de lucht? Maar ervaar je nu ineens een blokkade? Loopt het even niet lekker? Krijg je er niet goed de vinger op? Of heb je juist een glasheldere vraag waar je zelf het antwoord niet op weet?

Wat je ontwikkelingsvraag ook is, als je kiest voor sparren met DJEZ zet je jezelf weer snel op scherp.

Jezelf ontwikkelen als ondernemer

 Herken je jezelf in deze video? Dan help ik je graag met de volgende stap in je onderneming. Neem contact met me op voor een kennismaking.

Hoe werkt sparren met DJEZ?

Twee uur sparren met mij zetten je weer op het juiste spoor. Ik help je doelgericht het antwoord te vinden op je specifieke vraag. Of ik stel de vragen die jou je weg naar ontwikkeling weer laten vinden.

We doen een bondige intake per telefoon en ontmoeten elkaar op locatie buitenaf. Zodat je even afstand kunt nemen en je focus scherp krijgt.

De inhoud van de sessie baseer ik op jouw specifieke vraag. Mijn ervaring leert dat we in elk geval de volgende onderwerpen bespreken:

Na een paar uur effectieve 1-op-1 begeleiding ga je naar huis met nieuwe energie en praktische handvatten voor ontwikkeling van je bedrijf.

We doen een bondige intake per telefoon en ontmoeten elkaar op locatie buitenaf. Zodat je even afstand kunt nemen en je focus scherp krijgt.

We bespreken in elk geval de volgende onderwerpen:

  • Wat maakt jouw bedrijf uniek?
  • Wie is je ideale klant?
  • Welke ontwikkeling wil je realiseren?
  • Waar loop je vast?
  • Wat is het resultaat dat je graag wilt zien?

Na een paar uren effectieve 1-op-1 begeleiding ga je naar huis met nieuwe energie en praktische handvatten voor ontwikkeling van je bedrijf.

Dat wil ik ook

Sparren

Sparren

Snel zicht op ontwikkeling

€  197,--
  •   doelgerichte telefonische intake
  •   praktische 2 uur 1-op-1 sessie
  •   focus op jouw groeivraag
  •   visualiseren van je doelstelling
  •   met praktische handvatten naar huis
Ja, dat wil ik

Vól energie om de volgende stap te zetten?

Dat wil ik ook
 

Hoe werkt het in de praktijk

De Pippi achter DJEZ 

Starterscoach Karin van Duinen

‘Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan.’ Deze lijfspreuk van Pippi Langkous hanteer ik graag binnen mijn coaching praktijk DJEZ. Net als Pippi vind ik dat ondernemers hun eigen zin moeten kunnen doen. Je eigen kracht is je belangrijkste wapen. Ik help je je eigen zin te vinden.

Meer over Karin
Karin van Duinen starterscoach