Groeiers

DJEZ coaching voor groeiende ondernemers

Heb jij een goedlopend bedrijf? Lijkt het voor de buitenwereld alsof je alles voor elkaar hebt maar ervaar je zelf onrust? Ben je thuis niet echt aanwezig en vraag je je in je bedrijf af wat je toegevoegde waarde (nog) is?

Als coach voor groeiende ondernemers help ik jou je visie opnieuw helder te krijgen. We gaan terug naar de basis. Of misschien wil je wel een hele andere weg inslaan maar weet je niet hoe? Hoe wil jij verder? Waar spring jij je bed weer voor uit? Wat houdt je nu tegen?

Wil jij ook:

  • energie krijgen van nieuwe plannen?
  • een nieuwe visie ontwikkelen en die doorvertalen binnen je bedrijf en je leven?
  • vertrouwen voelen in plaats van controle?
  • jezelf ontwikkelen en zo ruimte maken voor nieuwe plannen?
  • een hele andere richting inslaan?

Ik help je op weg naar meer energie, een heldere visie op groei en minder onrust.

Dat wil ik ook

Welke coaching past het best bij jou?

1 op 1 coaching

Intensieve en doelgerichte ontwikkeling

Meer info

Jaartraject Intensief

Een jaar lang intensieve begeleiding.

Meer info

DJEZ-dag

Intensief en doelgericht je blik op de toekomst

Meer info

Sparren

Snel zicht op ontwikkeling

Meer info

Wat brengt het ondernemerscoach traject jou?

Een ondernemerscoach helpt je op weg als je even vastloopt. Juist als ervaren ondernemer kijkt iedereen naar jou, maar wie kijkt er met jou mee?

Ik bied je het ervaren inzicht van een gelijkgestemde. Samen werken we aan nieuwe plannen, een heldere visie en scherpe inzichten. Bij een goede basis onder je bedrijf, neemt vertrouwen het over van controle. Hierdoor ontstaan mogelijkheden en ruimte voor ontwikkeling. De verbinding met je bedrijf en jouw persoonlijke toegevoegde waarde worden hierdoor meer tastbaar.

Welk traject je ook kiest, mijn aanpak is identiek. Het DJEZ-kompas is onze leidraad in de sessies. We maken op speelse wijze gebruik van onder meer de bewezen 'vind-je-klant' methodiek en het elementenspel. Ik maak ook graag gebruik van creativiteit dus we gaan tekenend aan de slag om je verhaal te visualiseren. Tot slot neem ik je graag mee naar buiten want dat creëert letterlijk en figuurlijk beweging en geeft ademruimte.

Het resultaat van je coachingtraject bij mij?

Je schouders buigen niet langer onder de last van je onderneming, maar je voelt je weer bruisen van energie. Klaar voor de volgende stap!

Neem contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking.

Dat wil ik ook

"DJEZ ondernemerscoach plaveit samen met jou een heldere weg naar resultaatgerichte groei voor jouw bedrijf."

Vól energie om de volgende stap te zetten?

Dat wil ik ook
 

Hoe werkt het in de praktijk

De Pippi achter DJEZ 

Starterscoach Karin van Duinen

‘Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan.’ Deze lijfspreuk van Pippi Langkous hanteer ik graag binnen mijn coaching praktijk DJEZ. Net als Pippi vind ik dat ondernemers hun eigen zin moeten kunnen doen. Je eigen kracht is je belangrijkste wapen. Ik help je je eigen zin te vinden.

Meer over Karin
Karin van Duinen starterscoach