Jaartraject Intensief

Wat brengt een intensief jaartraject jou?

Je bent gepokt en gemazeld in je vak. Niemand maakt jou iets wijs. Je hebt altijd het pad bewandeld dat jou het juiste leek. Je liep zelfverzekerd voor de troepen uit. Maar de laatste tijd lijk je de weg wat kwijt. Zie je de koers vooruit niet meer scherp. Of je loopt rond met ideeën dat het allemaal anders moet. Of dat jij als persoon iets anders wilt.

Juist dan kun je behoefte hebben aan een luisterend oor. Of aan iemand die met je meedenkt en met wie je samen vooruit kunt kijken. Na al die jaren van hard lopen, moet je soms even terugschakelen. Voor die ondernemers heb ik een intensief jaartraject ontwikkeld.

Jezelf ontwikkelen als ondernemer

 Herken je jezelf in deze video? Dan help ik je graag met de volgende stap in je onderneming. Neem contact met me op voor een kennismaking.

Hoe werkt zo’n intensief jaartraject?

In een korte persoonlijke kennismaking bekijken we of het klikt. Daarna brengen we snel een eerste intensieve dag met elkaar door. Wat maakt jou tot de ondernemer die je bent? Wat voor type mens ben je? Welke ontwikkeling heb je voor ogen? Met welke zaken worstel je? We besteden veel aandacht aan jou als persoon in relatie tot je bedrijf.

Een jaar lang zien we elkaar gemiddeld eens per maand om plannen te maken, te sparren en je ontwikkeling te monitoren. Daarnaast spreken we elkaar op regelmatige momenten via de telefoon of Zoom. Gepland en ongepland. Ik zoek steeds naar de stap die past bij jouw ontwikkeling. Stel jou de vragen die je nodig hebt om vooruit te kunnen. Zet jij de stappen waar je naar zoekt? Kom je echt tot een transitie?

We spreken af op locatie in overleg. Bij mij op kantoor, bij jou in de buurt of buiten. Zo creëer jij letterlijk afstand. Geen onderwerp hoeft onbesproken te blijven. We vormen het hele traject rondom jouw persoonlijke wensen. Als het gewenst is schakelen we een externe expert in uit mijn netwerk.

Intensief-groeiers

Jaartraject intensief

Een jaar lang intensieve begeleiding

€  299 per maand
  •   12 persoonlijke dagen
  •   telefoon- of videogesprekken naar wens
  •   100% persoonlijk betrokken coaching
  •   volledige begeleiding naar ontwikkelingsplan
  •   inzet van netwerk
  •   looptijd volledig jaar
Ja, dat wil ik

Het resultaat van je coachingtraject bij mij?

Je wordt weer blij van ondernemen. Je voelt energie om jezelf en je bedrijf te ontwikkelen.

Neem contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking.

Dat wil ik ook

Vól energie om de volgende stap te zetten?

Dat wil ik ook
 

Hoe werkt het in de praktijk

De Pippi achter DJEZ 

Starterscoach Karin van Duinen

‘Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan.’ Deze lijfspreuk van Pippi Langkous hanteer ik graag binnen mijn coaching praktijk DJEZ. Net als Pippi vind ik dat ondernemers hun eigen zin moeten kunnen doen. Je eigen kracht is je belangrijkste wapen. Ik help je je eigen zin te vinden.

Meer over Karin
Karin van Duinen starterscoach